Om os

Vi vil være de bedste, de grundigste og de mest succesfulde som VELFAC® VinduesMester®.

Kort sagt: Vi har ambitioner og vi kan levere.

Ikke bare halvt – men helt!

Skal du have nye VELFAC vinduer og døre?

Så vil Lysgaard Vinduer & Døre A/S gerne byde dig velkommen som en seriøs rådgiver og leverandør af dine nye VELFAC vinduer og døre.

Hvem er Lysgaard Vinduer & Døre A/S?

Lysgaard Vinduer & Døre A/S er ét VELFAC® VinduesMester® firma, som beskæftiger sig med rådgivning og opmåling samt salg og montering af VELFAC vinduer og døre. Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S håndterer vi alt fra montering af ét element til monteringen af nye elementer i hele dit hus. Vi tilbyder dig muligheden for en serviceaftale som er ét årligt serviceeftersyn for opretholdelse af garantien fra producenten. Læs mere om serviceaftalen og hvorfor du skal servicerer dine vinduer og døre.

Som navnet antyder er omdrejningspunktet i virksomheden baseret på vinduer og døre fra VELFAC. Helt præcist rådgivning og opmåling samt salg og montering af vinduer og døre til private og erhverv. Vi har ingen egenproduktion af vinduer eller døre, men vi er forhandler og repræsenterer det brede sortiment af kvalitetsvinduer og døre fra VELFAC.

Lysgaard Vinduer & Døre A/S tilbyder dig VELFAC vinduer og døre skræddersyet i alle afskygninger tilpasset netop til din bolig, samt dine ønsker og behov.

Hvorfor skal du vælge Lysgaard Vinduer & Døre A/S?

Lysgaard Vinduer & Døre A/S har mere end 17 års erfaring med vinduer og døre. Vi har fulgt og følger hele tiden med udfordringer og krav der stilles i forhold til energioptimering, funktion og sikring af vinduer og døre. Vores mange års erfaring og viden er din fordel, når du står til at skal udskifte dine vinduer og døre. Vi bruger den tid der skal til og som er nødvendig til at rådgive og vejlede dig om at vælge det rette valg af vinduer og døre til netop dit hjem.

Når du kontakter os, er du altid velkommen til at besøge vores udstilling. I udstillingen kan du få visualiseret og prøve dine nye vinduer og døre før du godkender din ordre. Vi anbefaler og tilbyder også altid et obligatorisk besøg på din bopæl, som danner grundlag for en korrekt rådgivning og vejledning.

Vi koordinerer og planlægger monteringen af dine nye vinduer og døre fra VELFAC ned til mindste detalje!

Og vi kan varetage monteringen af dine nye vinduer og døre med høj kvalitet!

Klik rundt i vores hovedmenu og bliv inspireret eller kom ind og se vores store VELFAC udstilling af vinduer og døre i Ølstykke.

Tryghed

Tryghed er noget vi kan give os til, og det er netop tryghed vi vil give vores kunder. Ved at være arrangeret, imødekommende, venlig og ærlig, er det ikke muligt at forvente, når du kontakter eller besøger Lysgaard vinduer og døre. Alt sammen noget der skaber tryghed og lyst til samarbejde.

Vores prispolitik

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S, er det dig som kunde der bestemmer. Du har valgfrihed til at vælge det du har behov for.

Hos os kan du vælge mellem:

  • at købe dine vinduer for selv at monterer disse eller hyre din egen håndværker,
  • medbyg – hvor du selv deltager i opgaven
  • eller den fulde løsning hvor vi står for hele montagen

Alt sammen uafhængigt af pris og kvalitet. Når du modtager et tilbud fra os, vil alt være præciseret, så du selv kan tilvælge og fravælge det der fremgår af tilbuddet, og det kan være helt uden at det har betydning for prisen.

Vi er stolte over altid at kunne præsentere dig, for de bedste og billigste priser, på VELFAC´s brede produktserier af vinduer og døre.

Velkommen hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S, vi ser frem til at se og hjælpe dig med dit nye projekt …

Sidebar

Mød Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Bob Kristensen

Stifter

Salg og rådgivning

Christian Dahlgaard

Medarbejder

Salg og rådgivning samt marketing

Michael Rasmussen

Medarbejder

Salg og rådgivning

Pernille Høj Hansen

Medarbejder

Tilbudsberegner og faktura

Hanne Hansen

Medarbejder

Bogholderi

Linda Bach

Medarbejder

Bogholderi

Jeff Pedersen

Medarbejder

Montage

Søren Jøgensen

Medarbejder

Reklamation og service

FÅ HJÆLP TIL DINE NYE VELFAC DØRE OG VINDUER

Vi tilbyder dig ekspertise i og hjælp til hvilke VELFAC vinduer og døre som passer til dit hus og dine behov.

RÅDGIVNING

Få rådgivning til hvilke typer af VELFAC vinduer og døre som passer til netop dit hus og dine behov, herunder hensyntagen til de tilstødende bygningsdele.

OPMÅLING

Få en Gratis opmåling til dine nye VELFAC vinduer og døre.

TILBUD

Få et uforpligtende tilbud på dine nye VELFAC vinduer og døre.

MONTAGE

Få hjælp til montering af dine nye VELFAC vinduer og døre.

SERVICEAFTALER

Få dig en serviceaftale på dine nye VELFAC vinduer og døre. Typisk et årligt besøg af en af vores serviceteknikere, hvor vi gennemgår VELFAC´s plan for vedligeholdelse for opretholdelse af garantien.

FÅ VORES EKSPERTISE

Din succes med dine nye VELFAC vinduer og døre

Ønsker du at gøre brug af vores ekspertise med råd og vejledning til at få udskiftet dine vinduer og døre?

Så bedes du udfylde nedenstående formular.

"*" indikerer påkrævede felter

Jeg ønsker ekspertise til*
(Markér gerne ét eller flere felter - VELFAC vinduer og døre)