Skip links

Rådgivning og opmåling

Rådgivning der betaler sig

Vores viden er din fordel, når du står for udskiftning af vinduer og døre, netop fordi vi varetager dine interesser. Vores mål er ikke kun i salg og produkt, vi giver dig den rådgivning der skal til, for at en handel skal blive til en god oplevelse og ikke mindst problemfri for dig.

Når du skal skifte dine vinduer og døre er der mange ting du skal være opmærksom på. Det kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab, hvis du ikke selv har den nødvendige viden eller har allieret dig med en fagmand. Undlader du dette, kan gode råd blive dyre, og måske er skaden allerede sket.

Vi vil altid anbefale dig at du får en vindueskonsulent på besøg til at besigtige dit hus.  Du er altid velkommen til at komme ind og se samt blive rådgivet i vores store VELFAC udstilling.

Få rådgivning Besøg vores showroom

Hjælp til at tage den bedste beslutning ift. dit behov

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S gennemgår vi de muligheder, som vil være nødvendige for at du for den rådgivning der er relevant for dig i forbindelse med udskiftning af dine vinduer og døre.

Rådgivningen vil typisk handle om:

Designet / udseende på din vinduer og døre
Træ eller træ/alu samt dets fordele og ulemper
Energiklasser og krav ifm. bygningsreglementer
Komfort og indeklima
Råd om flugtveje
Budgetter og priser
Etc.
Få gratis rådgivning

Opmåling som giver et godt færdigt resultat

Når en vindueskonsulent fra Lysgaard Vinduer & Døre A/S besøger dig, vil vi foretage nøjagtige målinger for at sikre, at de døre og vinduer, du ønsker at få udskiftet, passer perfekt.

Vi udfører altid opmåling som standardprocedure for at garantere, at installationen af dine nye vinduer og døre, inklusive fuger og tilbehør, bliver udført korrekt og til din tilfredshed.

Læs mere Om Lysgaard Vinduer & Døre her.

Få rådgivning Se vores showroom