Skip links

Karriere

Karriere hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Velkommen til vores karriereside! Her kan du holde dig opdateret om job- og karrieremuligheder hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S.

Vi er stolte af vores teams faglige dygtighed, som er kernen i vores succes. Vores dedikation til kvalitet og ekspertise driver vores konstante søgen efter dygtige medarbejdere, der deler vores passion for håndværk og service.

Som et ambitiøst firma, der stræber efter at være førende inden for vores felt, vægter vi kompetence og grundighed højt. Vi tror på, at det kun er ved at være de bedste, at vi kan fortsætte med at levere ekstraordinære resultater.

Lyder vi som et firma, der passer til dig? 

Send din uopfordrede ansøgning og CV til info@lysgaard-vinduer.dk, eller hold øje længere nede på siden, hvor vi opdaterer med ledige stillinger.

Ledige stillinger

Selvom vi ikke har åbne stillinger i øjeblikket, er vi altid interesserede i at møde nye talenter, der kan bidrage til vores team. Hvis du føler, at du kunne være et godt match for os, tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV.

Sådan ansøger du: Send din ansøgning og CV til info@lysgaard-vinduer.dk Vi ser frem til at høre fra dig og takker på forhånd for din interesse.

Med venlig hilsen, Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Tlf: +45 4716 1418
Mail:
info@lysgaard-vinduer.dk

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men ring eller skriv til os alligevel.