Skip links

Om VELFAC

VELFAC er lig med kvalitet og funktionelt design

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S samarbejder vi med VELFAC, som er en af de største og mest anerkendte producenter på markedet. VELFAC er kendt for deres produkter af god kvalitet og funktionelt design. VELFAC´s sortiment videreudvikles konstant, så alle produkter lever op til de højeste krav på markedet. Kvaliteten af VELFAC´s døre og vinduer ses i både materialerne, funktionaliteten, overfladebehandlingen samt på den styrke deres vinduer og døre udføres i.

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S er vi din VELFAC® VinduesMester®. Denne titel er din garanti for korrekt og faglig rådgivning samt et godt resultat på dit projekt. Som godkendt VELFAC® VinduesMester® gennemgår vi løbende kurser og infomøder, så vi altid er opdaterede på gældende krav og udvikling af VELFAC´s vinduer og døre. Vi har i samarbejde med VELFAC en vision om at støtte op om dig som kunde, så vi i fællesskab kan opnå den bedste løsning og det bedste resultat, når vi rådgiver og vejleder dig om døre og vinduer. Som VELFAC® VinduesMester® er vi uddannet til at give dig den helt rigtige rådgivning, da vi har dybdegående viden og kendskab til alle VELFAC´s produktserier og systemer.

I kontrast til de standard vinduer og døre, som du typisk finder i almindelige byggemarkeder, er VELFAC’s vinduer og døre skræddersyede. Denne tilpasning betyder, at du med VELFAC får vinduer og døre, der nøjagtigt passer til dit hus. Dette er særligt værdifuldt, hvis du bor i et ældre hus, hvor måske selv vindues- og dørhullerne er blevet lidt skæve eller forandrede over tid.

Udover at VELFAC-vinduerne produceres med lavenergiruder, ventilationsstilling og præcis måltagning, kan de yderligere tilpasses med mange åbningsfunktioner, såsom hensyntagen til redningsåbninger, horisontale og vertikale sprosser, poster, forskellige fyldninger og et bredt udvalg af greb og tilbehør, herunder friskluftsventil, låsbart greb, greb med børnesikring og meget mere.

Derudover tilbyder VELFAC forskellige glastyper, såsom solglas med en refleksionsevne op til 60% af solens varme, ideelt til store sydvendte vinduespartier. Lydglas med en lyddæmpende effekt på op til 43 dB er en fordel, hvis du bor tæt på trafikstøj eller jernbaner. Der er også fem forskellige dekorative ruder med reduceret gennemsyn, velegnede til toilet- eller badeværelsesområder.

Endelig kan du vælge mellem et væld af RAL-farver i standard glat, granit eller metal, så dine VELFAC-vinduer og døre kan tilpasses efter din personlige smag og boligens æstetik.

Få rådgivning Besøg vores showroom

Sortiment af VELFAC vinduer og døre

Hos os kan du købe og få monteret alle VELFAC´s produktserier samt finde dem alle i vores store VELFAC udstilling i Ølstykke ved Roskilde.

Herunder kan du se de seneste produktkataloger fra VELFAC, men har du noget specifikt i tankerne, kan vi højst sandsynligt fremskaffe det.

Tag fat i os på +45 4716 1418 hvor vores specialister altid er villige til at guide dig gratis over telefonen.

Få gratis rådgivning Se vores showroom
VELFAC Inspirationskatalog VELFAC 200 Energy VELFAC Edge VELFAC Ribo Støjdæmpende vinduer

Salg og montering af VELFAC.

VELFAC’s sortiment er stort og vi rådgiver dig til at vælge de produkter, der matcher dine ønsker og unikke behov bedst muligt.

Med VELFAC kan du glæde dig til:

Traditionelle vinduer, døre og skydedørsløsninger
Vælg mellem træ eller træ/alu
RAL Farver helt efter dit ønske
VELFAC´s roste og anerkendte system V200
Skydedørsløsninger op til 3600 mm
Dobbeltfløjene skydedørsløsninger op til 6000 mm
Sikkerhedspakker der er gennemtestet
Bæredygtighed - Op til 93% genanvendelighed
Stort showroom i Ølstykke og Rødovre
Og meget, meget mere...
Få gratis rådgivning

Vi er certificeret VELFAC vinduesmester

Hos os får du en grundig vejledning, baseret på dine unikke behov. Som certificeret VELFAC Vinduesmester kan vi montere alle typer af VELFAC vinduer og døre, så uanset hvilken produktlinje du lander på, så har vi kompetencerne til at komme i mål med dit projekt.

Få rådgivning Se vores showroom