Skip links

Finansiering

Behov for finansiering af dine nye vinduer og døre?

Du kender det sikkert når du skal have skiftet taget på dit hus, køkkenet eller badeværelset, det er en omkostning du skal have råd til. Det samme gør sig gældende for nye vinduer og døre til hele huset.

Men det handler ikke kun om penge, men i høj grad om andre vigtige faktorer som kvalitet, holdbarhed, garanti, sikkerhed, forøgelse af husets værdi samt meget andet, når du skal vælge dine nye vinduer og døre til dit hus. Der er flere muligheder for at du kan finde penge til dine nye vinduer og døre.

  • Friværdi i huset
  • Privat opsparing
  • Privat banklån
  • Attraktiv finansiering igennem Resurs Bank (se nedenstående)
  • En kombination af 2 eller flere af de ovenstående muligheder
  • etc.
  • lån op til kr. 75.000, – rentefrit
  • lån op til kr. 350.000, – til en meget lav rente (under 3%).

VELFAC skriver selv at deres vinduer og døre har en levetid op til 40-60 år. Nu er produkterne jo også toppen af kvalitet indenfor vinduer og døre.

Set i det perspektiv, vil du f.eks. selv med et lån der har en løbetid på 15 år have VELFAC vinduer og døre som stadigvæk vil være “unge”, når lånet er afbetalt. Hertil skal indregnes de mange penge du har sparet på din varmeregning i den periode samt meget andet. Du kan læse mere om det i artiklen “Hvad koster nye vinduer?” på Velfac.dk

Du kan downloade en brochure: Finansiering af dit vindueskøb – Resurs Bank.

Prøv låneberegner

4 steps til finansiering:

Oprettelse af låneansøgning
Godkendelse af lån
Beløb reserveres hos Resurs Bank
Købesum overføres til vinduesmester

Prøv låneberegneren

I beregneren kan du først lege med lånebeløb og løbetid. Herefter kan du ansøge om lån allerede i dag samt få hjælp til at finansiere dine nye vinduer med fire simple steps.

Bemærk: at du i step 1 skal vælge “Lysgaard Vinduer & Døre A/S“.

Lysgaard Vinduer & Døre A/S er VELFAC® VinduesMester®

Og i den forbindelse samarbejder vi med VELFAC og Resurs Bank for at sikre dig en attraktiv finansiering af dit vindueskøb.

Få rådgivning Se vores showroom