Her er du: Hjem » Din VELFAC guide » Om VELFAC

Kvalitet og funktionelt design

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S samarbejder vi med VELFAC, som er en af de største og mest anerkendte producenter på markedet. VELFAC er kendt for deres produkter af god kvalitet og funktionelt design. VELFAC´s sortiment videreudvikles konstant, så alle produkter lever op til de højeste krav på markedet. Kvaliteten af VELFAC´s døre og vinduer ses i både materialerne, funktionaliteten, overfladebehandlingen samt på den styrke deres vinduer og døre udføres i.

Kvalitet og funktionelt design

Vinduer og døre fra VELFAC er i front når det gælder udvikling, energioptimering og sikkerhed. VELFAC er blandt andet kendt for deres energivinduer, der er på forkant med både nuværende og kommende energikrav. Vi leverer vinduer og døre fra VELFAC i flere forskellige energiklasser. Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Vil du se vores store sortiment af vinduer og døre fra VELFAC er du også meget velkommen til at besøge vores VELFAC udstilling ved Roskilde, hvor vi har VELFAC´s produktserier af “VELFAC 200 Energy“, “VELFAC Edge“, “VELFAC Ribo“, “VELFAC Classic” og “VELFAC In” i vinduer, terrassedøre, skydedøre, facadedøre og altandøre.

Din VELFAC VinduesMester

Hos Lysgaard Vinduer & Døre A/S er vi din VELFAC® VinduesMester®. Denne titel er din garanti for korrekt og faglig rådgivning samt et godt resultat på dit projekt. Som godkendt VELFAC® VinduesMester® gennemgår vi løbende kurser og infomøder, så vi altid er opdaterede på gældende krav og udvikling af VELFAC´s vinduer og døre. Vi har i samarbejde med VELFAC en vision om at støtte op om dig som kunde, så vi i fællesskab kan opnå den bedste løsning og det bedste resultat, når vi rådgiver og vejleder dig om døre og vinduer. Som VELFAC® VinduesMester® er vi uddannet til at give dig den helt rigtige rådgivning, da vi har dybdegående viden og kendskab til alle VELFAC´s produktserier og systemer.

Få ét uforpligtende besøg

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger fra VELFAC, så kontakt os helt uforpligtende på telefon: (+45) 47 16 14 18 eller E-mail: . Vi hjælper kunder bosiddende i hele Nordsjælland, København samt dele af Midtsjælland.

Læs mere om Lysgaard Vinduer & Døre A/S.

Vores certificeringer og kundeanmeldelser

Certificeret Velfac VinduesMester
Lysgaard Vinduer & Døre AS - Finalist årets tømrer 2021

Vores ekspertise
– Din succes med dine nye VELFAC vinduer og døre

Ønsker du at gøre brug af vores ekspertise med råd og vejledning til at få udskiftet dine vinduer og døre?
Så bedes du udfylde nedenstående formular.

Det er helt uforpligtende!

Har du andre ønsker vedrørende dine nye VELFAC vinduer og døre, bedes du notere disse i feltet “Bemærkninger og specielle ønsker”.

få hjælp til dine nye:
VELFAC vinduer og døre

Vi tilbyder dig ekspertise i og hjælp til hvilke VELFAC vinduer og døre som passer til dit hus og dine behov.

Flueben Rådgivning:
rådgivning til hvilke typer af VELFAC vinduer og døre som passer til netop dit hus og dine behov, herunder hensyntagen til de tilstødende bygningsdele.

Flueben Opmåling:
Få en Gratis opmåling til dine nye VELFAC vinduer og døre.

Flueben Tilbud:
Få ét uforpligtende tilbud på dine nye VELFAC vinduer og døre.

Flueben Montage:
Få hjælp til montering af dine nye VELFAC vinduer og døre.

Flueben Serviceaftaler:
Få dig en serviceaftale på dine nye VELFAC vinduer og døre. Typisk ét årligt besøg af én af vores serviceteknikere, hvor vi gennemgår VELFAC´s plan for vedligeholdelse for opretholdelse af garantien.

    kontakt os:

    Drøft dine behov med os - helt uforpligtende

    [gap height="10px"]    Jeg ønsker ekspertise til:

    (Markér gerne ét eller flere felter - VELFAC vinduer og døre)