Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Vendevinduer

Ideelt til etagebyggeri

Vendevinduer fås både med topvende og sidevende. Vinduet er et udadgående vindue, der fungerer stort set lige som et topstyret vindue. Forskellen er dog, at du med et vendevindue har mulighed for at dreje rammen 180 grader. Dette giver en praktisk mulighed for at vaske og pudse vinduets yderside indefra. Vendevinduer er derfor særligt velegnede til lejligheder og andet etagebyggeri, hvor der ikke er direkte adgang til vinduets yderside. Vendevinduet kan stadig åbnes helt op og kan derfor anvendes som redningsåbning.

Stort udvalg i kvalitetsvinduer

Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg i vendevinduer fra markedets bedste producenter, heriblandt VELFAC. Alle vores vinduer er med smukt designede greb og paskvilsystem, der giver mulighed for udluftning samtidig med at sikkerheden bibeholdes. Vendevinduerne kan også indbygges med ventil, der giver mulighed for frisk luft helt uden at åbne vinduet. Paskvilsystem - som også bruges i topstyrede vinduer - er desuden med til at hæve sikkerheden for vinduet på flere områder. Med i vendevinduet får du en åbningsbegrænser, der sikrer at det ikke er muligt at falde ud af vinduet, hvilket særligt er vigtigt i etagebyggerier. Samtidig er vendevinduer svære at bryde op, hvilket sikrer din bolig mod indbrud.

Vi står klar til at hjælpe dig med vendevinduer

Har du brug for vejledning eller rådgivning i forbindelse med dit valg af vinduer, så står vi klar til at hjælpe. Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk for et uforpligtende tilbud. Vi udskifter vinduer for kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.

Produkserier med Vendevinduer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top