Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Topstyrede vinduer

Moderne vinduer med topstyring

Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg af kvalitetsvinduer i holdbart design, som du med sikkerhed kan nyde glæde af i mange år. Vi har mange forskellige vinduestyper, der passer til alle boligtyper og stilarter. Vores vinduer er desuden alle optimeret til gældende energikrav. Med et topstyret vindue får du et udadgående vindue, der er styret af skinner. Når vinduet åbnes, glider toppen af rammen ned, så bunden af vinduet åbner udad. Denne vinduesløsning giver en let betjening og et simpelt, og mere moderne udtryk end eksempelvis dannebrogsvinduer.

Markedets bedste kvalitet

Vi har et stort udvalg af topstyrede vinduer fra anerkendte producenter som VELFAC. Begge mærker er kendt for deres solide produkter af høj kvalitet og er blandt de absolut bedste producenter på markedet. Topstyrede vinduer fra VELFAC er alle udformet i et simpelt look, der passer ideelt til nybyg og moderne boliger. Et topstyret vindue sikrer med sine paskvilgreb desuden din bolig særdeles godt imod indbrud. Paskvilsystemet gør, at vinduet kan holdes fast i hvilken som helst stilling, når vinduet er åbent. Vinduet kan også bruges til udluftning, uden det er muligt at åbne vinduet udefra, hvilket gør vinduet mere sikkert end sidehængte vinduer. Det topstyrede vindue kan dog stadig åbnes helt op indefra og dermed bruges som brandredning.

Har du brug for rådgivning?

Mangler du vejledning eller har du brug for rådgivning på dit projekt, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi kommer gerne ud til dig og udarbejder et individuelt tilbud. Kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi udskifter vinduer for kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top