Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Sidehængte vinduer

Alt i sidehængte vinduer

Det rigtige valg af vinduer er vigtige for at skabe det helt korrekte look på facaden af din bolig. Hos Lysgaard Vinduer & Døre finder du et stort sortiment af vinduer i forskellige stile og prisklasser, heriblandt sidehængte vinduer. Et sidehængt vindue er et udadgående vindue med hængsel i enten højre eller venstre side. Vinduet er særdeles velegnet som redningsåbning, da det er let og hurtigt at åbne.

Find vinduerne til netop din bolig

Sidehængte vinduer fås i mange designs og stilarter, men er i særdeleshed velegnet til ældre huse eller nybyg i ældre stil, da denne type vinduer fås med sprosser. Ønskes der et meget moderne og minimalistisk udtryk, er det også muligt at få sidehængte vinduer uden sprosser og med paskvilsystem, som er kendt fra de topstyrede og vendbare vinduer. Paskvilsystemet giver flere muligheder for ventilation uden det er nødvendigt at åbne vinduet helt.

Kontakt os i dag

Alle vores vinduer kan leveres efter specifikke mål og ønsker. Kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi udskifter vinduer for kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top