Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Fast karm vinduer

Stort lysindfald med fastkarmsvinduer

Vinduer er både kilde til lys og energi i din bolig, ligesom de skal bidrage til et godt indeklima. Det er derfor vigtigt at du vælger de helt rigtige vinduer, der er tilpasset dine personlige ønsker og behov. Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi alt i fastkarmsvinduer. Vinduer med fast karm er særligt velegnede til store vinduespartier, hvor flere vinduer skal sammensættes – eventuelt med andre vinduer, der kan åbnes. Fastkarmsvinduer har et smallere design end mange andre vinduer, da der visuelt kun er en meget smal adskillelse mellem glas og facade. Dermed giver vinduet et maksimalt lysindfald til hjemmet og sikrer ligeledes et stort udsyn udadtil.

Solidt isolerende vindue

Vinduer med fast karm giver ikke mulighed for åbning og kan derfor ikke bruges til udluftning eller som flugtvej. Vinduerne kan dog i Velfac 200-serien leveres med ventil, så det stadig er muligt at skabe ventilation og tilføre frisk luft til boligen. Fastkarmsvinduet har i stedet den fordel, at det giver den bedst tænkelige isolation. Den solide træramme giver ligeledes et naturligt look både inde og ude. Ønsker du minimal vedligeholdelse af dine vinduer, kan det traditionelle fastkarmsvindue suppleres med en aluminiumsbeklædning, der beskytter vinduet mod regn og blæst.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores store sortiment af vinduer og dine mange muligheder så kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vores dygtige team af medarbejdere står klar til at hjælpe med den helt rigtige vejledning og rådgivning på netop dit byggeprojekt. Vi udskifter vinduer for kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top