Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Dannebrogsvinduer

Charme med dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer er et typisk dansk vindue, der har sit navn fra det danske flag, Dannebrog. Vinduet er designet i en rektangulær form med to større vinduer i bunden samt to mindre i toppen. Dannebrogsvinduer fås dog i alle mål og med flere end fire felter, hvis dette ønskes. Vinduet tilfører en helt særlig charme og æstetetik til din bolig og er særligt egnede til ældre huse eller nybyg i ældre stil. Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg i dannebrogsvinduer fra markedets bedste producenter, heriblandt VELFAC.

Vi har alt i vinduer

Vi har et stort udvalg af vinduer for enhver smag. Hvad enten du ønsker et topstyret, vendbart eller sidehængt vindue, så finder du det hos os. Dannebrogsvinduet er et sidehængt vindue, der åbner udadtil med hængsel i enten højre eller venstre side. Denne type vindue er særligt velegnet som flugtvej, da det er let og hurtigt at åbne. Sidehængte vinduer fås i mange stilarter både med og uden sprosser.

Vil du høre mere om dannebrogsvinduer?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dit næste byggeprojekt, så kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi kan hjælpe dig med at finde dine nye vinduer - både på et nyt projekt eller hvis du ønsker en udskiftning af dine vinduer. Vil du se vinduerne inden køb, så er du også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Roskilde. Vi leverer vinduer til kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.

Produkserier med Dannebrogsvinduer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top