Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Vinduer

Udskiftning af vinduer eller installering af nye

Drømmer du om nye vinduer, og vil du gerne lade professionelle fagfolk klare arbejdet for dig, så lad os give dig et tilbud på udskiftning af dine vinduer. At udskifte vinduer er ikke altid så ligetil, som man måske skulle tro. Allerede ved måltagningen af elementerne vil de første svære spørgsmål utvivlsomt dukke op, ligesom det kan være svært at beslutte, om I vil have klassiske dannebrogsvinduer, topstyrede vinduer eller noget helt tredje. Spørgsmål, som kan have betydning for resten af arbejdet. Vi tilbyder at stå for alt i forbindelse med installering eller udskiftning af dine vinduer - lige fra bestilling til levering og montering.

Vælg brand

Aktuelt
Kom ind og lad dig inspirer af vores nye VELFAC Udstilling
Du er naturligvis stadig velkommen til bestille en Gratis opmåling

Lad os klare arbejdet

Hos Lysgaard Vinduer & Døre tager vi hele ansvaret i forbindelse med udskiftning af vinduer i din bolig. Vi måler dine nye vinduer, så de passer til dit hus, monterer dem og laver den nødvendige finish og afslutning udvendig som indvendig. En montageaftale hos os indeholder både demontering af de gamle vinduer, montering af de nye vinduer, finish og afslutning med lister og fuger samt oprydning.

Hjælp til medbyg

Mangler du vejledning og rådgivning til selv at klare udskiftningen af dine vinduer, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og kan rådgive dig om alt lige fra det økonomiske til det tidsmæssige. Vi arbejder altid tæt sammen med dig som bygherre, når vi er med som professionel samarbejdspartner på et projekt. Vi stiller med faguddannede og kompetente håndværkere, der udfører netop det arbejde, du ønsker.

Skal vi hjælpe dig med nye vinduer?

Kunne du tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer så kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi står klar til at hjælpe med netop dit projekt med både døre og vinduer. Du er også meget velkommen til at besøge vores store VELFAC udstilling i Ølstykke. Vi foretager udskiftning af vinduer for kunder bosiddende på hele Nordsjælland, heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top