Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Montér en friskluftventil

Oplever du også, at dine ruder har det med at dugge til, hvis du har gæster på besøg eller hvis temperaturen indenfor stiger blot en lille smule? Så kunne det godt ske, at du skulle få monteret en luftventil. Duggede ruder er nemlig et udtryk for, at vinduerne bliver alt for kolde, da de isolerer for dårligt, og at luftfugtigheden i din bolig er for høj. Det er vigtigt, at du ofte får luftet ud, da det ellers kan skabe et dårligt indeklima.

 

Hvad gør en friskluftventil?

Du kan nemt sikre dig selv et sundt indeklima ved regelmæssig udluftning, men du kan også gøre det nemmere ved at montere en luftventil på dine vinduer. En friskluftventil er en lille anordning, som sikrer et konstant udskift af frisk luft udefra. Derfor er disse ventiler rigtig gode at have på vinduerne i dit badeværelse, da disse er meget udsatte for fugt og kondens.

Der findes forskellige slags ventiler til vinduer, og du kan blandt andet vælge:

  • Biobe ventil
  • Trimvent
  • Click ventil

Alle ventilerne fungerer på den samme måde, så i sidste ende handler det om, hvad der passer ind i din boligs stil. Det er dog ikke nok med én ventil, som gerne skal have noget at arbejdet sammen med, og du bør derfor installere flere luftventiler, der til sammen skaber en større luftventilation i boligen. 

 

Køb vinduer med luftventiler

Du kan sagtens selv eftermontere luftventiler på dine nuværende vinduer, men det kan godt være en tidskrævende omgang, hvis du ikke selv er den størst handyman. Og står du snart og skal have skiftet dine nuværende vinduer ud, kan du med fordel købe vinduer, som allerede har luftventiler monteret.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top