Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Om Lysgaard vinduer & døre

Skal du have nye vinduer og døre?

Så vil Lysgaard Vinduer & Døre gerne byde dig velkommen som seriøs rådgiver og leverandør af dine nye vinduer og døre. 

Hvem er Lysgaard Vinduer & Døre 

Lysgaard Vinduer & Døre er et rådgivningsfirma, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning og vejledning af vinduer og døre samt indbygningen heraf. Hos Lysgaard vinduer & døre er ingen opgaver for små, men nogle opgaver kan godt blive for store. 
Som navnet antyder, er omdrejningspunktet i virksomheden baseret på vinduer og døre. Helt præcist råd og vejledning samt salg og montering af vinduer og døre til private og deres boliger.  Vi har ingen egenproduktion af vinduer eller døre, men forhandler og repræsenterer det brede sortiment af kvalitets vinduer og døre fra VELFAC, Rationel og VELUX. 

Lysgaard Vinduer & Døre tilbyder vinduer og døre i alle afskygninger tilpasset netop til din bolig, samt dine ønsker og behov. Vores udvalgte produkter som fremgår af vores hjemmeside er nøje udvalgt med største gennemtænkelighed og med en målsætning baseret på kvalitet, nytænkning og udvikling.
 

Hvorfor vælge Lysgaard Vinduer & Døre

Lysgaard Vinduer & Døre har mere end 17 års erfaring med vinduer og døre. Vi har fulgt og følger stadig tiden med de udfordringer og krav der stilles i forhold til energioptimering, funktion og sikring af vinduer og døre. Vores lange erfaring og viden er din fordel når du står for en udskiftning af nye vinduer og døre. Vi bruger den tid der skal til og er nødvendig for at rådgive og vejlede dig om det rette valg af vinduer og døre til netop din bolig. 

Når du kontakter os, er du altid velkommen til at besøge vores showroom. Her kan du visualisere og mærke dine nye vinduer og døre. Vi anbefaler og tilbyder også altid et uforpligtigende besøg på din bopæl, hvilket danner grundlaget for korrekt rådgivning og vejledning. 

Tryghed

Tryghed er noget vi alle kan forholde os til, og det er netop tryghed vi ønsker at give vores kunder. At være arrangereret, imødekommende, venlige og ærlige, er netop det du kan forvente når du kontakter eller besøger Lysgaard vinduer & døre. Alt sammen noget der skaber tryghed og lyst til samarbejde. 

Rådgivning der betaler sig

Vores viden er din fordel, når du står for udskiftning af vinduer og døre, netop fordi vi varetager dine interesser. Vores mål er ikke kun at sælge et produkt, vi har den rådgivning der skal til, for at en handel skal blive til en god oplevelse og ikke mindst problemfri. 

Når man skal skifte vinduer og døre er der mange ting man skal være opmærksom på. Det kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab hvis man ikke selv har den fornødne viden eller har allieret sig med en fagmand. Undlader man dette, kan de gode råd være dyre, og måske er skaden allerede sket. 

Hos Lysgaard Vinduer & Døre gennemgår vi de muligheder, ønsker samt behov. der er relevante for dig i forbindelse med udskiftningen af dine vinduer og døre. Dette kan ske i vores udstilling sågar som i dit hjem. Rådgivningen vil typisk omhandle punkter som: 

 • Designet/udseende på dine vinduer og døre
 • Træ eller træ/alu samt dets fordele og ulemper
 • Energiklasser og krav i forhold til nuværende og fremtidige bygningsreglementer
 • Komfort
 • Krav og bygningsreglementer
 • Råd om flugtveje
 • Budgetter og priser 

Vores monteringsopgaver

Når overvejelsen går på montering af vinduer og døre, er Lysgaard Dinduer & Døre det helt rigtige valg. Vi påtager os alle slags opgaver inden for montering af vinduer og døre. Vi har faguddannet personale som har stor erfaring inden for montagearbejde i private hjem. Vi tager stort hensyn til din bolig når vi påtager os en opgave. 

Vores monteringsopgaver er meget forskellige. Opgaverne er fordelt lige fra udskiftning af et enkelt vindue, til udskiftningen af vinduer og døre i et helt hus. 

Vores speciale er salg, rådgivning og montering af vinduer og døre i alle slags private boliger f.eks.: 

 • Parcelhuse
 • Villaer med og uden 1. sal
 • Rækkehuse
 • Dobbelthuse
 • Murermestervillaer
 • Patriciahuse
 • Etc. 


Vores prispolitik

Hos Lysgaard Vinduer & Døre, er det dig som kunde der bestemmer. Du har valgfrihed til at vælge det du har behov for. Hos os kan du vælge: 

 • At købe din vinduer for selv at montere disse eller hyre din egen håndværker
 • Medbyg, hvor du selv deltager i opgaven
 • Eller den fulde løsning hvor vi står for hele montagen

Alt sammen uafhængigt af pris og kvalitet. Når du modtager dit tilbud fra os vil alt være udspecificeret, således at du selv kan tilvælge og fravælge det der fremgår af tilbuddet, og i det omfang du lyster, vel og mærket helt uden at det har betydning for prisen. 

I øvrigt er vi stolte over, altid at kunne præsentere dig, de bedste og billigste priser, på Rationel og VELFAC´s brede programserie af vinduer og døre. 


Velkommen hos Lysgaard vinduer & døre, vi ser frem til, at se og hjælpe dig med dit nye projekt...


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Top