Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Om Lysgaard vinduer & døre

Skal du have nye vinduer og døre?

Så vil Lysgaard Vinduer & Døre gerne byde dig velkommen som en seriøs rådgiver og leverandør af dine nye vinduer og døre. 

Hvem er Lysgaard Vinduer & Døre 

Lysgaard Vinduer & Døre er et rådgivningsfirma, som udelukkende beskedftiger sig med rådgivning og vejledning af vinduer og døre samt indbygningen heraf. Hos Lysgaard vinduer & døre er nye opgaver for små, mænd nogle opgaver kan godt blive til butik. 
Som navnet antyder er omdrejningspunktet i virksomheden baseret på vinduer og døre. Hjælp præcist rådgivning og vejledning samt salg og montering af vinduer og døre til private og deres boliger. Vi har ingen egenproduktion af vinduer eller døre , mænd forhandler og repræsenterer det brede sortiment af kvalitetsvinduer og døre fra VELFAC  og VELUX. 

Lysgaard Vinduer & Døre tilbyder vinduer og døre i alle afskygninger tilpasset netop til din bolig, samt spis ønsket og behov. Vores udvælger produkter som fremgår af vores hjemmeside er nøglet udvalgt med det største gennemtænkte og med en målsætning baseret på kvalitet, nytænkning og udvikling.
 

Hvorfor vælge Lysgaard Vinduer & Døre

Lysgaard Vinduer & Døre har blot slutningen af ​​17 års erfaring med vinduer og døre. Vi har fulgt og følger hele tiden med udfordringer og krav der stilles i forhold til energioptimering, funktion og sikring af vinduer og døre. Vores lange erfaring og viden er din fordel, når du står for en udskiftning af nye vinduer og døre. Vi bruger det tid der skal til og er nødvendigt til at rådgive og vejlede dig om at vælge det rette valg af vinduer og døre til netop dit hjem. 

Når du kontakter os, er du altid velkommen til at besøge vores udstilling. Hendes kan du visualisere og mærke dine nye vinduer og døre. Vi anbefaler og tilbyder også altid et obligatorisk besøg på din bopæl, enkelt danner grundlag til korrekt rådgivning og vejledning. 

Tryghed

Tryghed er noget vi kan give os til, og det er netop tryghed vi vil give vores kunder. Ved at være arrangeret, imødekommende, venlig og ærlig, er det ikke muligt at forvente, når du kontakter eller besøger Lysgaard vinduer og døre. Alt sammen noget der skaber tryghed og lyst til samarbejde. 

Rådgivning der betaler sig

Vores vider din fordel, når du står for udskiftning af vinduer og døre, netop fordi vi varetager din interesser. Vores mål er ikke kun i salg og produkt, vi har rådgivning der skal til, for at en handel skal blive til en god oplevelse og ikke mindst problemfri. 

Når man skal skifte vinduer og døre er der mange ting man skal være opmærksom på. Det kan hurtigt blive et dyrt bekendt, hvis man ikke selv har den fornødne viden eller har allieret sig med en fagmand. Undlader man dette, kan de gode råd være dyre, og måske er skaden allerede sket. 

Hos Lysgaard Vinduer og Døre gennemgår vi de muligheder, vil også være nødvendigt. der er relevant for dig i forbindelse med udskiftning af dine vinduer og døre. Dette kan ske i vores udstilling sågar som jeg dit hjem. Rådgivningen vil typisk omhandle punkter som: 

 • Designet / udseende på din vinduer og døre
 • Træ eller træ / alu samt dets fordele og ulemper
 • Energiklasser og krav i forhold til nuværende og fremtidige bygningsreglementer
 • Komfort
 • Krav og bygningsreglementer
 • Råd om flugtveje
 • Budgetter og priser 

Vores monteringsopgaver

Når overvejelsen går på montering af vinduer og døre, er Lysgaard Vinduer & Døre det helt rigtige valg. Vi påtager os alle slags opgaver inden for montering af vinduer og døre. Vi har faguddannet personale som har stor erfaring inden for montagearbejde i private hjem. Vi tager stort hensyn til dit hus, når vi har os og opgave. 

Vores monteringsopgaver er meget forskellige. Opgaverne er fordelt lige fra udskiftning af et enkelt vindue, til udskiftning af vinduer og døre i et helt hus. 

Vores speciale er salg, rådgivning og montering af vinduer og døre i alle slagger privat boliger f.eks .: 

 • Parcelhuse
 • Villaer med og uden 1. sal
 • Rækkehuse
 • Dobbelthuse
 • Murermestervillaer
 • Patriciahuse
 • Etc. 


Vores prispolitik

Hos Lysgaard Vinduer & Døre, er det dig som kunde der bestemmer. Du har valgfrihed til at vælge det du har behov for. Hos os kan du vælge: 

 • I købe din vinduer for selv ved montere disse eller hyre din egen håndværker
 • Medbyg, hvor du selv deltager i opgaven
 • Eller den fulde løsning hvor vi står for hele montagen

Alt sammen uafhængigt af pris og kvalitet. Når du modtager dette tilbud fra os, vil alt være præciseret, således at du selv kan tilvælge og fravælge det der fremgår af tilbuddet, og jeg vil finde det lyst, og det kan være helt uden at det har betydning for prisen. 

Jeg øverste er vi stolte over, altid ved kunne præsentere dig, de bedste og billigste priser, på VELFACs brede programserie af vinduer og døre. 


Velkommen hos Lysgaard Vinduer & Døre, vi ser frem til, at se og hjælpe dig med dette nye projekt ...


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top