Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Terrassedøre

Skræddersyede terrassedøre til din bolig

Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg af terrassedøre for enhver smag. Vores terrassedøre er tilpasset vores vinduesserier, så du får en naturlig sammenhæng mellem havedør og vinduer. Vi leverer terrassedøre efter dine ønsker, så du får en dør, der passer præcis til din bolig. Vi leverer og monterer terrassedøre fra markedets bedste producenter, heriblandt VELFAC. Alle vores døre leveres og monteres både med og uden sprosser, med 2- eller 3-lags ruder og i lige nøjagtig den farve, du ønsker. Dørene udføres både i rent træ eller i træ og aluminium. Alle døre fås desuden med et stort udvalg af forskellige greb, låse, sikkerhedsbeslag og ventiler.

Skab adgang til haven med en terrassedør

En terrassedør giver muligheden for skabe en nem og hurtigt adgang til din have, altan eller terrasse. Samtidig giver terrassedøren med sit store glasparti ekstra lys og mulighed for udluftning i boligen. På sommerdage kan en åben terrassedør give den helt rigtige sammenkobling mellem bolig og have ligesom den giver hjemmet et stilrent udtryk. Ønsker du en ekstra stor terrassedør, har vi også et stort udvalg af dobbeltdøre, der giver endnu mere lys og luft til din bolig. Ved køb af terrassedør er det vigtigt også at tænke på sikkerheden. Dørens placering mod haven gør den til et oplagt mål for tyveri, og der er derfor vigtigt at sikre døren med beslag og låse.

Vil du høre mere om terrassedøre?

Er du interesseret i at udskifte din gamle terrassedør, eller står du foran et nybyggeri, så står vi klar til at hjælpe dig med alt fra vejledning til levering og montering. Kontakt os i dag på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk for et uforpligtende tilbud. Du er også meget velkommen til at besøge vores store showroom i Roskilde. Vi hjælper kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top