Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Skydedøre

Stort udvalg i skydedøre

En skydedør er en nem måde at bringe lys og luft ind i boligen på, samtidig med at pladsen til døren begrænses. Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg af skydedøre i forskellige materialer og designs fra velkendte producenter som VELFAC. Skydedøre hænger naturligt sammen med boligens vinduer, og det er derfor vigtigt at vælge en skydedør, der passer til resten af boligens stil og udformning. Fordelene ved en skydedør fremfor en almindelig terassedør er, at du med skydedøren får en letgående løsning, der ikke kræver plads og dermed ikke går ud over indretning af hverken hjem eller terrasse.

Den ideelle skydedør til den moderne bolig

Skydedøre er en eksklusiv og elegant løsning til den moderne bolig. Skydedøren har ikke noget svingareal, og er derfor ideel, hvis pladsen i boligen er begrænset. Skydedøre er altså velegnede til både mindre altaner og balkonen, som et alternativ til store vinduer, men også som den store havedør i den moderne villa. Udformningen af døren kan let tilpasses dine ønsker og behov, så du får en skydedør, der passer præcis til din bolig. Det store glasfelt i døren giver et stort lysindfald og sikrer dig dermed et godt udsyn til naturen og haven - især ideelt i sommerhalvåret.

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til levering og montering af din nye skydedør, så kontakt os i dag på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud tilpasset netop dine ønsker. Vi hjælper kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.

Produkserier med Skydedøre


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top