Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Pladedøre

Klassiske pladedøre

Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg af traditionelle pladedøre. Pladedøren er en klassisk hoveddør, hvor dørpladen består af en isoleret træramme. Døren kan både udformes med eller uden sporinger og udskæringer på den udvendige side og kan oftest også kombineres med glasudskæringer i forskellige størrelser. Du har altså mange muligheder for at designe netop den dør, der passer til dig og din bolig - her har vi specialiseret os i danske brands som VELFAC. Pladedøren fås desuden også som en særlig branddør, der i højere grad end en almindelig dør kan modstå brand.

Den lette og simple løsning

Hoveddøren er det første, der møder gæsterne, når de træder ind i din bolig. Det er derfor vigtigt at vælge en dør, der passer til boligens stil og udtryk. Samtidig er det vigtigt at overveje dørens funktion og husets placering, da dette også spiller ind på det helt rigtigt valg af dør. En pladedør er en let og simpel løsning som yderdør til din bolig. Dog er pladedøren ikke optimal, hvis din bolig er placeret nær en vej eller togbane, da pladedøren ikke isolerer optimalt for lyd. Her anbefaler vi i stedet, at du vælger en facadedør.

Skal vi hjælpe dig med pladedøre?

Vil du høre mere om mulighederne for at lade os stå for rådgivning og montering af din nye dør, som kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi skræddersyer en individuel løsning, der passer præcis til din bolig. Kontakt os i dag på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi hjælper kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Roskilde.

Produkserier med Pladedøre


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top