Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

Facadedøre

Alt i facadedøre

En facadedør er ideel til dig, der ønsker en både funktionel, holdbar og arkitektonisk smuk yderdør. Yderdøren er en stor del af husets design, og det er derfor vigtigt, at døren harmonerer med husets stil. En facadedør består af en karm og en ramme, hvor feltet i døren enten kan fyldes ud med glas eller en isoleret fyldning. Facadedøren giver altså mulighed for at lukke sollys ind ad hoveddøren, hvilket giver en mere oplyst entre og mere lys i boligen generelt.

 

Find døren, der passer til din bolig

Vi har et stort udvalg af facadedøre fra markedets bedste produkter, heriblandt VELFAC. Alle døre i vores sortiment er udformet i et design, der passer til vores udvalg af vinduer. Derved sikres du, at hele din bolig fremstår i samme designmæssige stil. Der er mange muligheder for at tilpasse facadedøren til netop dine ønsker og behov. Ønsker du en glat fyldning har vi et stort udvalg fra VELFAC. De mange forskellige muligheder gør det muligt for dig at tilpasse design og udformning af døren til netop din bolig.

 

Kontakt os og hør mere om facadedøre

Hos Lysgaard Vinduer & Døre tilbyder vi at klare alt, lige fra bestilling til levering og montering af din nye dør. Kontakt os gerne for et uforpligtende besøg, hvor vi tilpasser et helt særligt tilbud til netop din bolig. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi udskifter døre for kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store showroom i Roskilde.

Produkserier med Facadedøre


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top