Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Døre

Udskiftning af døre

Valget af nye døre er en stor beslutning, der kræver mange overvejelser. Uanset om du vil foretage udskiftningen selv, eller om du ønsker at overlade arbejdet til fagfolket, så er der mange faldgruber, som du skal være opmærksom på. Hos Lysgaard Vinduer & Døre er vi specialister i rådgivning og vejledning omkring udskiftning af døre. Det er din garanti for, at du træffer de rigtige valg. Vores målsætning er at skabe en proces, hvor du kommer hele vejen rundt om alle overvejelser i forbindelse med udskiftning af dine døre, lige fra design og energi til regler, betingelser og facadeløsninger.

Vælg brand

Aktuelt
Kom ind og lad dig inspirer af vores nye VELFAC Udstilling
Du er naturligvis stadig velkommen til bestille en Gratis opmåling

Individuelle løsninger

Vi har stor erfaring med udskiftning af døre, og vi tilpasser altid vores løsninger til netop dit projekt. Vi ved, at huse ikke er ens. Vi tager derfor altid udgangspunkt i den enkelte opgave og prissætter ud fra dine individuelle ønsker og behov. Konstaterer vi forhold på din bolig, som er nødvendige at oplyse om for at arbejdet med dine nye døre kan fortsætte, vil vi altid informere dig, således at du er opdateret med det arbejde, vi udfører.

Nye døre - leveret og installeret

Hos Lysgaard Vinduer & Døre tilbyder vi at klare både levering og montering af de nye døre for dig. Kontakt os gerne for et uforpligtende besøg, hvor vi kommer til din adresse og besigtiger, tager de nødvendige mål og snakker om dine ønsker og behov til nye døre. Vi udarbejder herefter et tilbud på nye døre, som vi sender til dig. Er du interesseret i, at vi skal hjælpe dig, vil vi herefter i fællesskab udarbejde den helt rigtige løsning til dig og din bolig.

Kontakt os og høre mere

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vi foretager udskiftning af døre for kunder bosiddende på hele Nordsjælland, heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores store udstilling i Ølstykke.


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top