Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Velfac Edge

Fås i energiklasser: B

VELFAC Edge-serien består af både vinduer, skydedøre og terrassedøre i træ og aluminium. VELFAC 200-serien er kendt for sit elegante design og minimalistiske udtryk. Designet er unikt med enkle, stramme linjer og serien passer derfor godt til ombygninger og moderne boliger i bungalow- eller parcelstil. VELFAC 200-serien fås både i energiklasse B og A.

Innovativ og elegant løsning

VELFAC 200-serien er konstrueret med mere glas og mindre ramme end traditionelle vinduer, hvilket øger lysindfaldet i boligen. Alle produkter i serien har samme design og udtryk, så du nemt kan strømline både døre og vinduer i dit hjem. VELFAC 200-serien fås også som ENERGY, der er en særlig energioptimerende 3-lagsløsning, der er godkendt til BR2020 og er i energiklasse A. Fordelene ved VELFAC 200-serien er ud over det elegane design kendetegnet ved den minimale vedligeholdelse samt at de er nemme at rengøre.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os i dag på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk, hvis du vil høre mere om vores sortiment af døre og vinduer.

Specifikationer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top