Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Ribo Træ

Fås i energiklasser: B og A

Ribo Træ-serien fra VELFAC består af klassiske døre og vinduer i træ med traditionel rammekonstruktion og karm. Ribo Træ-serien fås både i energiklasse B og A.  Produkterne i Ribo Træ-serien er kendetegnet ved et funktionelt og enkelt design, der har ekstra god isoleringsevne samt en smukt finish. Med vinduer eller døre fra Ribo Træ-serien får du også en godkendt sikkerhedspakke med i købet, der sikrer dig mod indbrud.

Traditionelle produkter med klassisk udtryk

Ribo Træ-serien passer godt til nybyggeri eller til udskiftning af vinduer i parcelhuse eller murermestervillaer. Med VELFACS Ribo Træ-serie har du mulighed for at besvare husets oprindelige udtryk, ligesom det også er muligt at udskifte enkelte vinduer med respekt for den originale stil og udtryk. Ribo Træ-serien har en lang holdbarhed og leveres med op til 10 års garanti, samtidig med at produkterne er lette at vedligeholde. Ribo Træ-serien har et slank, skandinavisk design, der henvender sig til den moderne bolig.

Skal vi hjælpe dig?

Er du interesseret i at høre mere om Ribo Træ-serien fra VELFAC, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk.

Specifikationer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top