Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Ribo Classic Træ

Fås i energiklasser: C og A

Ribo Classic-serien fra VELFAC er en klassisk serie af døre og vinduer i træ og aluminium. Serien består af smukke, klassiske vinduer, eksempelvis dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer og frederiksbergvinduer. Ribo Classic-serien er det oplagte valg til den ældre bolig, da designet er helt i stil med de ældre bygningers oprindelig stil. Serien er dog også ideel til den nyere bolig, hvor der ønskes en autentisk stil. Serien fås i energiklasse B og A.

Autentiske vinduer med moderne krav

Ribo Classic-serien forener det bedste fra den ældre, smukke designstil med de nyeste krav til isoleringsevne. Serien er rig på detaljer som kitfals, kvartstafprofilering og beslagserie i den oprindelig stil. Som de mere moderne vinduer har Ribo Classic-serien dog også en indbygget sikkerhedspakke bestående af sikkerhedslimede ruder og forstærkede beslag og skruer. Yderligere kan der tilvælges vinduer med paskvilgreb, der giver et ekstra solidt lukkesystem, som er særdeles vanskelige at bryde op.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk.

Specifikationer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top