Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Ribo Alu

Fås i energiklasser: B og A

Ribo Alu-serien består af traditionelle døre og vinduer i træ og aluminium med klassiske karm og rammekonstruktion. Ribo Alu-serien fra VELFAC er enkle vinduer og døre med en æstetisk finish og en ekstra god isoleringsevne. Alle produkter i Ribo Alu-serien fås som energiklasse B og A. Ved køb af vinduer fra VELFAC får du en godkendt sikkerhedspakke med i købet, der sikrer din bolig for indbrud.

Enkle, simple vinduer og døre

VELFACs Ribo Alu-serie har et simpelt design,  der passer godt til både nybyggeri og parcelhuse eller murermestervillaer. De enkle døre og vinduer gør det nemt kun at udskifte enkle elementer uden at boligens helhedsindtryk skades. Fordelen ved Ribo Alu-serien er at karm, rammer, glaslister og sprosser altid er i aluminium, hvilket giver en minimal vedligeholdelse og en lang holdbarhed. Denne serie er derfor også det lidt dyrere valgt, til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i en uforpligtende samtale om muligheden for at få Ribo Alu-produkter i din bolig, så kontakt os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk.

Specifikationer


© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top