Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Velfac

Kvalitet og funktionelt design

Hos Lysgaard Vinduer & Døre samarbejder vi med VELFAC, som er en af de største og mest anerkendte producenter på markedet. VELFAC er kendt for deres produkter af god kvalitet og funktionelt design. VELFACs sortiment videreudvikles konstant, så alle produkter lever op til de højeste krav på markedet. Kvaliteten af VELFACs døre og vinduer ses i både materialerne, funktionaliteten, overfladebehandlingen samt på den styrke deres vinduer og døre udføres i.

Se vore store udvalg

Vinduer og døre fra VELFAC er i front når det gælder udvikling, energioptimering og sikkerhed. VELFAC er blandt andet kendt for deres energivinduer, der er på forkant med både nuværende og kommende energikrav. Vi leverer vinduer og døre fra VELFAC i flere forskellige energiklasser. Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Vil du se vores store sortiment af vinduer og døre fra VELFAC er du også meget velkommen til at besøge vores showroom i Roskilde, hvor vi har alt fra topstyrede vinduer til facade- og skydedøre.

Din VELFAC-vinduesmester

Hos Lysgaard Vinduer & Døre er vi din lokale VELFAC-vinduesmester. Denne titel er din garanti for korrekt og faglig rådgivning samt et godt resultat på dit projekt. Som godkendt vinduesmester gennemgår vi løbende kurser og infomøder, så vi altid er opdaterede på gældende krav og udvikling af VELFACs vinduer og døre. Vi har i samarbejde med VELFAC en vision om at støtte op om dig som kunde, så vi i fællesskab kan opnå den bedste løsning og det bedste resultat, når vi rådgiver og vejleder dig om døre og vinduer. Som VELFAC-vinduesmester er vi uddannet til at give dig den helt rigtige rådgivning, da vi har dybdegående viden og kendskab til alle VELFACs produktserier og systemer.

Få et uforpligtende besøg

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger fra VELFAC, så kontakt os for et uforpligtende besøg på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi hjælper kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.

Velfac

VELFAC vinduer er kendt for den gode kvalitet, og vinduer og døre der hele tiden bliver videreudviklet, så de lever op til de højeste krav på markedet. Kvaliteten ses i materialerne, overfladebehandlingen, funktionaliteten, og den styrke og detaljegrad, som deres vinduer og døre bliver udført i.

VELFAC vinduer er i front når det gælder udvikling og sikkerhed og energioptimering. VELFAC er blandt de bedste på markedet når det drejer sig om energivinduer og sikkerhed. VELFAC sætter altid en ære i at være på forkant med nuværnede og kommende energikrav.

VELFAC vinduer og døre leveres i Fyr Kernetræ og træ/alu, i energiklasserne C og A. Alle Rationels vinduer og døre er DVC/DVV-mærket og produceres ud fra 2ØKO krav.

Har du specielle ønsker eller ønsker som ikke fremgår af vores eller VELFAC’s hjemmeside skal du blot ringe til os. Du kan se dine nye VELFAC vinduer og døre i vores showroom.

Du kan gå direkte til VELFAC’s hjemmeside ved at klikke her.

 

Kvalitet, design, detaljer
Uden kompromis


 

Din VELFAC Vinduesmester 

Lysgaard vinduer og døre er din VELFAC Vinduesmester. Dette er din garanti for korrekt rådgivning samt et godt resultat. 

Hvorfor vælge en VELFAC Vinduesmester 

Som VELFAC Vinduesmester, gennemgår man et fagligt og praktisk grundforløb, der løbende følges op af kurser og infomøder der udelukkende omhandler krav og udvikling af VELFAC vinduer og døre. 

VELFAC vinduesmesteren har ligesom VELFAC, særligt fokus på at støtte op omkring vores fælles kunder, så vi også i fællesskab kan opnå den bedste løsning og det bedste resultat når vi skal råde og vejlede om produkter samt udførelse af arbejdet. 

Som Vinduesmester bliver der løbende lavet besøg på arbejdspladserne for at kontrollere at arbejdet er i overensstemmelse med de vejledninger og betingelser der er for et VELFAC produkt. Et besøg kan både være adviseret, men også uanmeldt, og foretages af, en af VELFAC´s kvalitetskoordinatorer. 

Spørg din VELFAC Vinduesmester til råds

At være VELFAC vinduesmester stiller både krav til ham der rådgiver om produktet, men også ham der udfører arbejdet. 

Som VELFAC vinduesmester bliver vi løbende uddannet, så vi altid kan holde os opdateret med de nyeste krav inden for facadeløsninger 

Vælger du en VELFAC vinduesmester til at udføre netop din opgave betyder dette kort og godt, at vi repræsenterer VELFAC´s produkter med en grundig uddannelse i ryggen, samt en indgående og dybdegående viden og kendskab til alle VELFAC´s produktserier og systemer. Dette er din garanti for en godt resultat. 

Få besøg af din VELFAC Vinduesmester - det er gratis og uforpligtende…

Aktuelt
Kom ind og lad dig inspirer af vores nye VELFAC Udstilling
Du er naturligvis stadig velkommen til bestille en Gratis opmåling

© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre

Top