Vinduer til både private og erhverv


Altid af høj kvalitet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Rationel

Det sikre valg

Hos Lysgaard Vinduer & Døre har vi et stort udvalg af døre og vinduer fra den velkendte producent Rationel. Rationel er på markedet kendt som det sikre valg. Rationel har mere end 60 års erfaring med produktion af døre og vinduer og er helt i front når det gælder solide kvalitetsløsninger. Rationel er især kendt for deres solide konstruktioner, der kan holde i rigtig mange år. De går dog også forrest når det gælder innovative løsninger, energioptimering og sikkerhed. 

Bredt sortiment

Rationels produktprogram er blandt de bredeste og bedste på markedet og dækker alle tænkelig behov. Ligegyldigt din boligs stil og dit budget, så finder du den ideelle løsning hos Rationel. Rationel producerer vinduer og døre efter mål og dine ønsker, så du kan få alt fra dannebrogsvinduer til skydedøre. Det er din garanti for en individuel løsning, der er tilpasset netop dine behov. Rationels vinduer og døre leveres i fyrkernetræ og træ/aluminium i både energiklasse B og A. Alle Rationels produkter er DVC/DVV mærket og produceres ud fra 2ØKO krav.

Lad os klare udskiftning og montering

Har du særlige ønsker til dine nye Rationel vinduer eller døre, som ikke fremgår her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 47 16 14 18 eller email kontakt@lysgaard-vinduer.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vil du se vores store sortiment fra Rationel er du også meget velkommen til at besøge vores showroom i Roskilde. Vi hjælper kunder bosiddende på hele Nordsjælland heriblandt Roskilde, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Jyllinge og Ølstykke.

Rationel

Rationel vinduer og døre, er det vi kender som det sikre valg. Rationel vinduer har mere end 60 års erfaring med produktion af vinduer og døre.

Rationel er i front når det drejer sig om udvikling og løsninger, både hvad angår energioptimering og sikkerhed. Rationel er kendt for at leverer kvalitets vinduer og døre i en solid konstruktion, der kan og skal holde i mange år. Deres produktprogram er blandt det absolut bredeste på markedet og dækker stort set alle tænkelige behov og arkitektoniske byggestile.

Rationel producerer alle vinduer og døre efter dine mål, ønsker og specifikationer, så lad dig ikke bremse af standardløsninger. Rationel vinduer og døre leveres i Fyr Kernetræ og træ/alu, i energiklasserne C, B, og A. Alle Rationels vinduer og døre er DVC/DVV mærket og produceres ud fra 2ØKO krav.

Har du specielle ønsker eller ønsker som ikke fremgår af vores eller Rationel´s hjemmeside skal du blot ringe til os.

Du kan se dine nye Rationel vinduer og døre i vores showroom.

Aktuelt
Vores showroom er under ombygning
- Men du er naturligvis stadig meget velkommen til at besøge os

© Copyright Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Top